Coachzul_pensil

Jual Lah Barang Yang Orang Suka Seperti Pensil..

Coachzul_pensil

Lama Tak bersua di Coachzul.com kan?

Maklumlah, Coach Zul terlalu Bizi lengkapkan Pusingan mengajar Ramai Usahawan tahun ini. Cita-cita saya tahun nie, Jumlah Dengan 10,000 Usahawan.. Ikut lah tipis ke tidak ke, yg penting Coach Zul nak jumpe gak..

Baik lah. Kali nie Coach Zul nak cerita tentang Produk apa yang patut kita jual? Produk murah ke produk mahal? Produk cantik ke produk yang unik? Produk yang orang cari tu macam mana?

Baiklah. Jom Buka Minda..

Lihat pada sebatang Pensel. Murah ke Mahal? Cantik ke Unik? Atau, ada 5 Juta Pengguna dikatakan menggunakan Pensil di Malaysia setiap hari tanpa gagal. Dan menariknya ia dari golongan Pelajar Sekolah Rendah jer. Adalah sedikit persen (%) bg mereka yang bekerja.

Coach Zul jeles dengan Owner Pensel. Owner Pemadam. Owner Paper Clip. Owner Salotape. Owner Plastik Bag. Owner Air MIneral. Owner Selipar Jepun. Owner Sikat Rambut. Owner Sabun. Dan macam-macam owner lagi yang menjual barangan tak sampai 5 ringgit pon dalam pasaran. Tapi mempunyai Jutaan Pengguna Sehari.

Anda nak lebarkan empayar perniagaan anda?

Coach Zul dah banyak kali nak Partner dengan Ramai usahawan. Tapi tu lah, tiada yang berkenan. Tiada yg sangkut. Coach Zul ada 1 Produk yang Rare punya. Iaitu sejenis Minuman Coklat + Tamar (Kurma) iaitu SMILO. Coach Zul nak partner dengan ramai Kedai Runcit atau Restoran. Itu pon susah nak tembusi pasaran.  Coach Zul partner dengan Syarikat Umrah, pon susah juga nak dapatkan pasaran. Coach Zul partner dengan syarikat Kosmetik pon susah juga.

Baru lah Coach Zul tahu, bisnes nie tak boleh buat banyak2 dalam satu-satu masa. Jem. Kita terhad. Jadi kita perlu partner dalam bisnes. Partner juga bukan senang nak cari. Setuju?

Jom, jika anda berminat nak Partner dengan Coach Zul, sila emailkan pada admin@coachzul.com

Lagi-lagi jika anda mempunyai Bisnes sama seperti Pensil. Yang bakal digunakan oleh 5 Juta pengguna setiap hari.

Ya, Coach Zul Nak Jadi Rakan Strategik Anda..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Whatsapp Coach Sini
  Hai..
  Apa Coach Boleh Bantu?