fbpx

Training Center

Coach Zul Learning Center

Selesa & Kondusif

Coach Zul Learning Center Boleh Menampung 50 Peserta (Tanpa Meja) dan Sehingga 40 Peserta/Kelas (Dengan Kerusi + Meja). Learning Center ini juga dibuka kepada orang luar yang memerlukan Training Center yang Lengkap Dengan Wifi, AirCond, PA System, WhiteBoard & Kemudahan Solat/Ruang Makan.

Coach Zul Learning Center - Kota Bharu

Terletak 5 KM dari Airport Kota Bharu dan 5 KM Akses ke Kota Bharu. Kemudahan Parkir yang banyak memudahkan pengguna akses ke Kawasan Training Center. Berhampiran SEVEN E dan Restoran.
Google Map: Coach Zul Learning Center Kota Bharu

Coach Zul Learning Center - Klang

Terletak 5 KM dari GM Klang dan boleh diakses dari Highway KESASS. Kemudahan parkir yang banyak, berhampiran SEVEN E, Speedmart dan Restoran.
Google Map: Coach Zul Learning Center Klang

Bilik Seminar di Klang Ini DiReka Khas Untuk Spesifikasi Untuk Program ICT, Seminar Biasa, Kursus dan Sebagainya.. Muat 40 Pax (Kerusi+Meja), Aircond, Wifi, LCD Projektor, WhiteBoard & PA Sistem. Hanya Dari RM 100/sehari.
Hubungi 011-1145 4692
Coach Zul Learning Center - Cawangan Kota Bharu
Bilik Seminar di Klang Ini DiReka Khas Untuk Spesifikasi Untuk Program ICT, Seminar Biasa, Kursus dan Sebagainya.. Muat 40 Pax (Kerusi+Meja), Aircond, Wifi, LCD Projektor, WhiteBoard & PA Sistem. Hanya Dari RM 100/Sehari
Hubungi 0139903323
Coach Zul Learning Center - Cawangan Klang

Kepuasan Anda Menggunakan Training Center kami adalah keutamaan kami

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Whatsapp Coach Sini
  Hai..
  Apa Coach Boleh Bantu?