(eUsahawan 2018)
Kelas PERCUMA ini SANGAT SPECIAL kerana dibiayaai SEPENUHNYA dan DIIKTIRAF Oleh Badan Kerajaan. JANGAN LEPASKAN Peluang anda bersama Certified eUsahawan Master Trainer Anda

KELAS PREMIUM BERNILAI RM 500/Seat INI PERCUMA!!

Telah dihadiri oleh lebih 200,000 Usahawan!

Program ini telah berjaya mengumpulkan lebih 20,000 orang bermula pada tahun 2015 dan kini telah dihadiri lebih 200,000 usahawan sehingga 2019. MENGAPA Anda Masih Ragu-ragu tentang eUsahawan? Ia Benar-benar sebuah Platform Terbaik Anda untuk belajar Marketing Online secara PERCUMA!!

Kelas Yang Istimewa & Terbaik Untuk Peniaga Online

Ramai yang nak start up bisnes, tapi tak tahu nak mula macam mana. Boleh JOIN. Ramai yang dah mula, tak tahu nak kembangkan, boleh join. Sebab yang dah JUTAWAN pon JOIN!! Ini kita namakan sebagai PELUANG KEEMASAN!!

Telah Berjaya Lahirkan Ramai Jutawan Online!!

Bimbingan berterusan bersama Coach, telah membantu meningkatkan Sales dan Prestasi Jualan Usahawan sehingga ke peringkat yang dingini oleh Usahawan. Sekurang-kurangnya bisnes anda memiliki akaun Facebook, Insta, Whatsapp Marketing, Teknik Grafik dan FBAds dengan Betol!!

Kelas Intensif | 1 HARI (9 am-5 pm)

"Serius, ini adalah Platform yang terbaik untuk usahawan muda dan semua usahawan sertai terutama Coach Zul kerana mudah faham, kelas santai dan beri penjelasan detail berkenaan setiap penjuru Pemasaran dalam Online ini. Alhamdulillah bisnes saya makin berkembang sampai ke Luar Negara selepas mendapat Coaching berterusan dari beliau.."
Puan Noorul Shafini
Pengarah Urusan, IQP Solutions

Usah Berlengah Lagi..

Open chat
Powered by