Belajar dengan yang pakar

Kelas MANDARIN
UNTUK PEMULA.

Kuasai bahasa Mandarin dengan pantas, mudah dan seronok belajar.  
Mari semua sesiapa pun boleh belajar. Tiada istilah terlambat.

emarketplace

coachzul.com

Nak belajar mandarin, tapi......

Tak ada masa

Sangat sibuk, Jadual kerja yang sangat padat, Suri rumah yang sibuk uruskan anak, Tak ada masa nak fokus belajar Mandarin.

kelas mahal

Masalah kewangan nak bayar kelas Mandarin, Tak nak bayar mahal untuk modul kelas, Banyak bil perlu bayar tiap bulan , Nak kumpul duit simpanan.

Susah faham

Payah nak memahami pembelajaran kelas, Takut tertinggal dengan kawan lain, Malu nak belajar sebab umur dah tua.

coachzul.com

Nak Bercakap & Faham Bahasa Mandarin ?

Kursus intensif Mandarin ini untuk korang yang tiada asas langsung dan tak tahu macam mana nak mula belajar Bahasa Cina dengan mudah dan sistematik. Dari zero sampai boleh bercakap dan faham komunikasi Bahasa Cina untuk permulaan. Kursus online ini fokus untuk sebutan, intonasi yang betul, dan pelbagai frasa perbualan harian yang biasanya digunakan setiap hari. Lepas korang join kursus ini, korang akan jadi lebih yakin dan konfiden nak cakap Bahasa Cina.

Nak Tahu ?

Kelebihan Belajar Dengan Kami

Kelas Online

Dimana sahaja anda berada anda boleh belajar bersama kami.

eBook Percuma

Mudah untuk anda dapatkan modul pembelajaran.

Video Ulangan

Anda boleh melihat semula apa yang anda pelajari.

murah jer

Yuran kelas mampu bayar bagi pemula yang ingin belajar.

Jom Belajar Dengan Kami

Harga Promosi Ramadan

Promosi ini akan tamat dalam tempoh

Days
Hours
Minutes
Seconds
Promosi Ramadan

Kelas Asas Mandarin

RM149
RM 50 Per Pax
  •  
Popular

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Whatsapp Coach Sini
    Hai..
    Apa Coach Boleh Bantu?