fbpx
coach zul master trainer

PENDAFTARAN AFFILIATE COACh

Selamat Datang ke Ruangan Pendaftaran Affiliate COACh ( Coach Zul Online Affiliate Class). Sistem ini bertujuan untuk memberi ‘Reward’ kepada anda apabila anda mempromosikan semua kelas yang dianjurkan oleh Coach Zul yang akan berlangsung sepanjang tahun 2020-2021. Setiap bulan Coach Zul akan adakan kelas, maka anda berpeluang untuk mendapat pendapatan untuk setiap bulan. Copywriting juga diberikan hanya di dalam Group Whatsapp. 

LANGKAH 1 : SILA DAFTAR TERLEBIH DAHULU DI BAWAH SEBAGAI AGEN AFFILIATE DAN SEMAK EMAIL ANDA SELEPAS PENDAFTARAN

Sila daftar untuk menjadi Agen AFFILIATE. USERNAME adalah LINK URL ANDA yang anda akan gunakan semasa menjalankan pemasaran nanti. Sila pastikan anda tidak terlepas pandang penggunaan Huruf Besar atau huruf Kecil yang dimasukkan oleh anda kerana ia akan menjejaskan Link URL anda nanti .

Abaikan Bahagian Your Affiliate Referral, Payment Email, Website URL dan How you will promote us, tidak perlu diisi. 


Register a new affiliate account

LANGKAH 2 : LOGIN SELEPAS ANDA DAFTAR AFFILIATE DAN ANDA BOLEH MELIHAT LINK URL AFFILIATE ANDA. AFFILIATE LEADERBOARD ADALAH PAPARAN TOP AFFILIATE YANG BERJAYA MEMBUAT JUALAN MELALUI LINK AFFILIATE MASING-MASING

LANGKAH 3 : SILA JOIN GROUP WHATSAPP SELEPAS DAFTAR. (Link group Diberikan di Email) ATAU Tekan DI BAWAH

LANGKAH 4 : COPY AYAT COPWRITING INI BAGI SETIAP KELAS DAN TUKAR KEPADA LINK AFFILIATE MASING-MASING. PROMOSIKAN COPYWRITING INI DI MEDIA SOSIAL ATAU GROUP WASAP ANDA

PENAFIAN : CoachZul.Com Tidak Menjalankan Aktiviti Perniagaan MLM. Setiap Link Affiliate ini hanya proram Latihan yg Coach Zul ada Kepakaran Sahaja. Coach Zul bertanggungjawab di atas setiap Kelas dan memastikan kelas berjalan dengan Lancar dan berimpak dalam membantu usahawan memahami isi kandungan serta menepati Objektif Pelanggan/peserta yang hadir. Terima Kasih Kerana Mempromosikan kelas Coach Zul. Semoga Sumbangan Tenaga Anda Semua, berjaya membantu lebih ramai Usahawan mendalami ILMU Perniagaan Online.

Whatsapp Coach Sini
Hai..
Apa Coach Boleh Bantu?